Όλοι μία πόλη

Δρασεις

η ΟΜΑΔΑ ΜΑς

Το όραμα μας

Είμαστε μια Ανεξάρτητη και Πολυσυλλεκτική Δημοτική Παράταξη, μια ομάδα πολιτών που έχουν έναν κοινό και διαρκή στόχο: να αλλάξουμε το δήμο μας για το καλύτερο. Οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό δικαιούνται περισσότερα από ό,τι έχουν λάβει μέχρι σήμερα. Ενωμένοι από την αγάπη μας για τον τόπο μας και μια βαθιά αίσθηση ευθύνης για το μέλλον του, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αλλαγή είναι εφικτή και απαραίτητη.

Η αγωνία μας για το τι μέλλει γενέσθαι μας ώθησε να συνεργαστούμε, να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να επικεντρωθούμε στην υλοποίηση ενός αξιόλογου στόχου: να ανατρέψουμε την κατάσταση στον δήμο μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Αποτελούμε μια ομάδα πολιτών με διαφορετικές ικανότητες και εμπειρίες, αλλά με κοινό στόχο: Να επιτύχουμε την αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στην κοινότητά μας.να δούμε.

Το πρόγραμμα μας

Το πρόγραμμα μας θα δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την κοινωνική πολιτική στην πρώτη γραμμή, οργανώνοντας τις δομές της έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην είναι μόνος.

Περιβάλλον

Προωθούμε πολιτικές που ενισχύουν την ποιότητα του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής, με επενδύσεις σε πράσινους χώρους αναψυχής και περιπάτου.

Ανάπτυξη

Επιδιώκουμε μια ήπια και βιώσιμη ανάπτυξη, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις, να ενθαρρύνει την ψηφιακή και οικολογική μετάβαση και να αξιοποιεί την δράση της αυτοδιοίκησης.

Διασύνδεση

Εργαζόμαστε για την διασύνδεση του δήμου με ευρωπαϊκά προγράμματα για την ανάπτυξη, την εργασία και τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Η Ομάδα μας

Είμαστε μια ομάδα πολιτών που έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας και έχουμε αποφασίσει να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας, με έναν και μοναδικό στόχο: να φέρουμε την πρόοδο και την εξέλιξη στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, επιστήμονες, τεχνικούς, ακαδημαϊκούς, αλλά πάνω από όλα, από πολίτες που αγαπούν πολύ την πόλη μας.

Οι επιτροπές μας

– Υγείας
– Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας
– Παιδείας και Νέας Γενιάς
– Πολιτισμού
– Αθλητισμού
– Υποδομών και Μεγάλων Έργων
– Ανάπτυξη της εμπορικής αγοράς
– Περιβάλλοντος – Βιώσιμης Ανάπτυξης
– Καθημερινότητας
– Ανάπτυξης – Οικονομικών – Διαφάνειας
– Ευρωπαικών Προγραμμάτων και Ευρωπαικών Πόρων
– Μεγάλων Διεκδικήσεων
mia poli 2
oloi mia poli 1

Επαφή με τον πολίτη

Από την αρχή της πορείας μας, επιθυμούμε την άμεση επαφή με τους συμπολίτες μας. Κάθε απόφαση που παίρνουμε βασίζεται σε τρία βασικά στοιχεία: Διαφάνεια, Κοινωνική Συμμετοχή και Αειφόρος Ανάπτυξη. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δήμο που λειτουργεί αποτελεσματικά και σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών του, να ενισχύσουμε την αυτονομία των πολιτών και της τοπικής κοινότητας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για όλους.

Δελτία Τύπου

Rectangle 30

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac ullamcorper aliquet vivamus nisl et aliquam vestibul

portrait square 03

Wade Warren

Monarch Inc.

Rectangle 30

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit hac ullamcorper aliquet vivamus nisl et aliquam vestibul

portrait square 06

Darrell Steward

Bloom Global