ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης είναι δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας, με 16 χρόνια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Επόπτης Καθαριότητας.

Επιπλέον εργάστηκε ως υπάλληλος στον ΟΣΥ για 3 έτη.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Μηχανολογικού Τομέα, Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου, Πτυχίου εκπαιδευτή υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων,

Πτυχίου τμήματος Πληροφορικής.

Μεγάλωσε στη πόλη των Αγίων Αναργύρων όπου κατοικεί έως σήμερα.

Έχει καταγωγή από την Νέα Φιγαλεία και Πετράλωνα Ηλείας.

Είναι γιος του Γεωργίου Αγγελόπουλου και μητέρα του είναι η Ευσταθία Γενναίου. Αδελφός του είναι ο Νίκος Αγγελόπουλος Τμηματάρχης στην ΟΣΥ και μέλος στο Σωματείο τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ -ΟΣΥ, παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος στον Σύλλογό Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας Παναγία η Βόγαλη.

Ο Δημήτρης είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Γιαμπίλη η οποία ήταν Νοσηλεύτρια για 20 έτη σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας ενώ τώρα εργάζεται σε Φαρμακείο. Έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Η σύζυγος του είναι εκλεγμένη στο Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμονων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων.

Ο Δημητρης ασχολείται με τον πολιτισμό και έχει διατελέσει για 3 έτη ταμίας στο Δ.Σ. του εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Γλυκιάς Ζωής (Σουσακίου), Αγίων Θεοδώρων. Επίσης είναι ενεργό μέλος και στηρίζει την WWF Hellas, εδώ και 15 έτη.