ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΝΕΖΟΥΛΑ  (Τζούλια)

Μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους όπου και κατοικεί σήμερα.

Είναι Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών των τμημάτων Ζωγραφικής και Κεραμικής. Επίσης σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων στη Σχολή Βακαλό και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, όπου και δίδαξε. Ακόμη έχει διδάξει Κεραμική και Ζωγραφική σε ενήλικες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη και στη Παιδική Ζωγραφική στο Δήμο των Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Εργάζεται στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη ως υπεύθυνη του Τμήματος Εικαστικής Παιδικής Τέχνης.

Έργα μαθητών της έχουν βραβευτεί σε διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς. (Tate Gallery- Λονδίνο, Αιγυπτιακό Μορφωτικό Ινστιτούτο, κλπ.). Από τα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στους κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες και υπήρξε μέλος του Συντονιστικού της παράταξης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – Η Δύναμή μας» και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού. Στο παρελθόν, έχει εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Αγίων Αναργύρων.

‘Έχει επίσης διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού και δραστηριοποιηθεί και συμμετάσχει στην πρωτοβουλία κατοίκων των

Αγ. Αναργύρων – Καματερού «Το Τρένο της Αλληλεγγύης».

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Ασπρόμουγκο και έχουν ένα γιό.