ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Γιαννάκη και έχει δύο κόρες τη Δήμητρα Γιαννάκη που είναι ασφαλίστρια και τη Μαρία που είναι δασκάλα. Από το 1988 εργαζόταν μόνιμα σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας όπου κατά την διάρκεια της υπηρεσίας της διετέλεσε διοικητική Διευθύντρια επί σειρά ετών.

Επίσης επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων του Δήμου μας καθώς επίσης και μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Αγίων Αναργύρων.

Το 2006 εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος και το 2007-2008 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας. Το έργο της στον τομέα αυτό αναγνωρίσθηκε από τους Δημότες αφού συνέβαλε σε δημιουργία σημαντικών υπηρεσιών κοινωνικής στήριξης. Το 2009 ανέλαβε ταυτόχρονα την Προεδρία του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων “Σπύρος Αποστόλου” με επίσης πλούσιο πολιτιστικό έργο. Συνταξιοδοτήθηκε το 2018 από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της περιφέρειας Αττικής Ν.Π.Δ.Α του Υπουργείου Εργασίας.