ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Δρόσος καθώς και η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Αναστασοπούλου το γένος Καρανάση, ΔΥ Πολεμικής Αεροπορίας, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και διαμένουν μόνιμα μέχρι και σήμερα, στην Ανάκασα, προερχόμενοι από τις παλαιότερες οικογένειες της περιοχής. Έχουν δύο κόρες την Χριστίνα και την Βαρβάρα, με ενασχόληση στα ναυτιλιακά. Εργάστηκε (από παιδικής ηλικίας) σε διάφορα βιοποριστικά επαγγέλματα μέχρι την αποφοίτησή του από την Ιατρική Αθηνών με Λίαν Καλώς, ασκήθηκε στην Παθολογία στο Γ.Ο.Ν.Κ. ‘Άγιοι Ανάργυροι’, στην Νευρολογία και Ορθοπεδική στο Νοσ. ΚΑΤ και στην Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στο Καματερό.

Διετέλεσε  υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και επί πολλά έτη Καθηγητής των ΑΤΕΙ Αθηνών. Διατηρεί μέχρι σήμερα και επί τριάντα σχεδόν έτη, Ιατρείο – Φυσικοθεραπευτήριο – Ηλεκτρομυογραφικό Εργαστήριο, στα όρια Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Αχαρνών.

Διετέλεσε κατά το παρελθόν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων και Μέλος Δ.Σ., Πρόεδρος Δ.Σ., Ιδρυτής Πρόεδρος, κ.λ.π., εθελοντικών, φιλανθρωπικών, φιλοσοφικών & ηθικοπλαστικών, Οργανώσεων & Συλλόγων, της Ελλάδος & της Αλλοδαπής, π.χ. Order of AHEPA.