ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στο Μονόδρι της Εύβοιας και είναι πατέρας δυο παιδιών του Βασίλη και της Εύης. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Εύβοια ως κοινοτικός σύμβουλος στη γενέτειρα του το Μονόδρι, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κονιστρών και διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της πρώτης Κοινοτικής -Συνεταιριστικής Επιχείρησης Εξόρυξης Λιγνίτη της επαρχίας Καρυστίας Νομού Ευβοίας. Συμμετείχε επί 12 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ως αντιδήμαρχος και  πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων. Παράλληλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει στη Διοίκηση φορέων της Αυτοδιοίκησης  της Δυτικής Αθήνας. Υπήρξε εκπρόσωπος στον ΠΕ.ΣΥΔ.Α.Π. (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά), μέλος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» και μέλος στο Δ.Σ του Φορέα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Έχει σημειώσει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Εχει εκλεγεί μέλος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, εκπρόσωπος στη ΓΣΕΕ και αναπληρωτής Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣ.

Αξιοσημείωτη κι ενεργή είναι η παρουσία του και στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα. Είναι ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου Ευβοιωτών Αγίων Αναργύρων «Γιάννης Σκαρίμπας», του ΓΣΑΑ “Ένωση”,

της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ελπίδα» Αγίων Αναργύρων, της Αθλητικής Ένωσης «Αναγέννησης Εύβοιας», του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Ανοιχτή αγκαλιά»,

καθώς και της ομάδας “Handball Λεωνίδας». Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος του Α.Γ.Σ. “Μαχητές του Λεωνίδα”, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων  και της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ΠΥ.ΒΑ.